gtag('config', 'G-424CHQK1Z4');

Intel, care nu a făcut încă o mișcare serioasă in legatură cu placile video desktop, aplică strategii puțin mai regionale. Placa video Intel Arc A380 6GB a apărut pentru prima dată în China.

Deși tehnologiile grafice implementate de Intel ca urmare a investițiilor îndelungate au avut o politică de răspândire de succes pe partea integrată, tot nu au putut îndeplini așteptările pe partea desktop. În timp ce seria Intel Arc și-a găsit un loc în anumite modele de laptopuri, așteptarea continuă pentru modelele desktop.

Primul PC cu placă grafică Intel Arc A380 de 6 GB

A fost lansat primul PC cu placă video Intel Arc A380 de 6 GB

Introdus de MSI în China, modelul M301 este primul computer cu placă grafică Intel Arc A380 de 6 GB. Unele modele cu plăci grafice Intel Arc au mai fost scurse, dar această placă lansata a fost introdusă pentru prima dată.

Placa grafică Intel Arc A380 de 6 GB cu 8 clustere Intel Xe rulează pe magistrala pe 96 de biți. Placa grafică mobilă Intel Arc 380M a fost lansată pentru prima dată în China. Intel pare să fie într-o fază mai mare de bătăi ale inimii.

Sistemul include procesoare Intel Core i5-12400F sau Core i7-12700KF, 8GB/16GB RAM DDR4, SSD de până la 1TB. Sistemul poate funcționa între 85-200 fps în jocurile Full HD. Prețul de lansare al modelului nu a fost încă anunțat.

[SURSA]

Share.

Fondator din 2022 sunt pasionat de tehnologie, wordpress, online, social media, telefoane, şi cam tot ce înseamnă inovaţie, cred că TechCover.ro va fi plăcut de cei ce vor să afle ultimele Ştiri IT, ghiduri, tutoriale şi multe altele.

Lasa un raspuns