gtag('config', 'G-424CHQK1Z4');

Apple va face din iPhone 15 ultimul model care folosește un port Lightning. La modelele de iPhone care vor veni după iPhone 15, portul Lightning va fi înlocuit cu USB-C.

Apple a arătat capătul drumului pentru portul Lightning, pe care îl folosește de ani de zile. Apple trece acum la USB-C în loc de Lightning . Mai mult, pare sigur că ultimul model care folosește Lightning va fi iPhone 15.

Lightning nu va mai fi folosit pe iPhone-uri după iPhone 15

iPhone 15 va fi ultimul model care va folosi Lightning

Conform regulii prezentate de Uniunea Europeană, până la sfârșitul anului 2024, toate smartphone-urile, inclusiv modelele iPhone, vor avea un port USB-C. De asemenea, Apple intenționează să treacă la USB-C până la sfârșitul anului 2024.

Modelele de iPhone, care vor începe să utilizeze USB-C cu iPhone 15 Pro, vor oferi acum o utilizare mai ușoară, deoarece folosesc un port comun. Portul USB-C, care va fi folosit pe multe platforme precum telefoane mobile, tablete, căști intraauriculare, camere digitale, căști și căști, console de jocuri în viitor, va fi acum o necesitate pentru Apple. Acest lucru va scuti, de asemenea, utilizatorii de a cumpăra plug-in-uri suplimentare, cum ar fi cabluri de la Apple.

[SURSA]

Share.

Fondator din 2022 sunt pasionat de tehnologie, wordpress, online, social media, telefoane, şi cam tot ce înseamnă inovaţie, cred că TechCover.ro va fi plăcut de cei ce vor să afle ultimele Ştiri IT, ghiduri, tutoriale şi multe altele.

Lasa un raspuns