gtag('config', 'G-424CHQK1Z4');

La mijlocul WWDC 2022, Apple a anunțat următoarea versiune de macOS, numită macOS Ventura , care este un upgrade major pentru sistemul de operare cu multe îmbunătățiri.

Caracteristica principală este Stage Manager , care transformă, în esență, multitasking-ul în MacOS și vă poate reorganiza aplicațiile deschise la marginea ecranului, concentrându-vă în același timp pe munca pe care doriți să vă concentrați. Acceptă chiar și tragere și fixare fulger de fișiere și pictograme de pe desktop la aplicațiile „manager de scenă” care au fost transferate pe partea laterală a ecranului.

Spotlight poate vedea acum un rezultat al căutării într-o privire rapidă cu o singură atingere de spațiu . Veți putea, de asemenea, să căutați fotografii, să găsiți text în imagini și să lansați Comenzi rapide, iar acum va fi găsit în partea de jos a ecranului de pornire iOS.

Aplicația Mail a fost, de asemenea, îmbunătățită cu previzualizare mai bună a e-mailurilor, sugestii automate și verificare ortografică. Safari adaugă și partajarea filelor, permițând utilizatorilor să vadă filele deschise de prietenii lor în timp real.

MacOS Ventura va suporta chei de acces care pot înlocui parolele clasice într-o serie de aplicații acceptate, într-un efort al Apple – și Google și Microsoft – de a sprijini conectivitate fără parole pe toate platformele.

MacOS Ventura

O altă caracteristică puternică este că camera iPhone poate fi folosită ca cameră web , oferind astfel o experiență de apel video mai bună prin FaceTime, Zoom, Teams și Webex. În curând va exista chiar și un accesoriu special de la Belkin pentru a facilita amplasarea iPhone-ului pe un Mac. Camera Continuity acceptă chiar și modul portret și Scena centrală.

MacOS Ventura

„Ventura” include și Metal 3 , care va permite cai-puterii Apple Silicon să fie complet deblocați în anii următori, în special în aplicațiile de jocuri.

MacOS Ventura va fi disponibil pe scară largă iarna viitoare gratuit . Dezvoltatorii îl pot descărca deja și o versiune beta publică va fi disponibilă în iulie.

Share.

Fondator din 2022 sunt pasionat de tehnologie, wordpress, online, social media, telefoane, şi cam tot ce înseamnă inovaţie, cred că TechCover.ro va fi plăcut de cei ce vor să afle ultimele Ştiri IT, ghiduri, tutoriale şi multe altele.

Lasa un raspuns