gtag('config', 'G-424CHQK1Z4');

Modelul scuterului electric al lui Xiaomi, Xiaomi Electric Scooter 4 Pro, a apărut pe un site de certificare. După ce a primit certificarea Declarației Europene de Conformitate, Xiaomi Electric Scooter 4 Pro va fi disponibil în curând în Europa.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro este pe drum

Scooterul electric Xiaomi 4 Pro va fi lansat în curând în Europa

Astăzi, există diferite moduri de transport. Una dintre ele tine de trotinetele electrice, care au devenit destul de celebre în ultimii ani. Aceste dispozitive, care oferă un mare avantaj precum conducerea mai comodă cu energie electrică, vă permit, de asemenea, să călătoriți mai confortabil pentru că sunt destul de mici, și nu trebuie să vă faceți griji că găsești un loc de parcare la locul în care oprești. Ca atare, era inevitabil ca mari companii precum Xiaomi să intre pe această piață.

Xiaomi, unul dintre cele mai preferate mărci de trotinete electrice din lume, se pregătește să ofere modelul Xiaomi Electric Scooter 4 Pro în Europa. Scooterul electric Xiaomi 4 Pro, care pare să primească certificatul de Declarație europeană de conformitate, se pare că va apărea cu o lansare în viitorul apropiat.

[SURSA]

Share.

Fondator din 2022 sunt pasionat de tehnologie, wordpress, online, social media, telefoane, şi cam tot ce înseamnă inovaţie, cred că TechCover.ro va fi plăcut de cei ce vor să afle ultimele Ştiri IT, ghiduri, tutoriale şi multe altele.

Lasa un raspuns