gtag('config', 'G-424CHQK1Z4');

Apple va integra o serie de noi funcții cu iOS 16 în iPhone care îl va susține și câteva dintre ele vor elibera mâinile utilizatorilor.

Acum aflăm despre o nouă caracteristică a iOS 16, care vrea să pună capăt durerii de cap de a schimba eSIM de la vechiul tău iPhone la cel nou.

Potrivit MacRumors, procesul de transfer al eSIM este simplificat și se va face prin Bluetooth .

Până de curând, utilizatorii de carduri eSIM trebuiau să emită un nou card digital de la furnizorul lor de fiecare dată când cumpărau un iPhone nou. Și în ciuda faptului că unii furnizori au încercat să ușureze procesul emitându-le prin cod QR, bătaia de cap a rămas.

Desigur, pentru a transfera eSIM de pe un iPhone pe altul, furnizorul dvs. trebuie să accepte și această funcție, după cum subliniază MacRumors. Deci, rămâne de văzut dacă și în ce măsură furnizorii de telecomunicații din întreaga lume vor îmbrățișa această caracteristică.

Share.

Fondator din 2022 sunt pasionat de tehnologie, wordpress, online, social media, telefoane, şi cam tot ce înseamnă inovaţie, cred că TechCover.ro va fi plăcut de cei ce vor să afle ultimele Ştiri IT, ghiduri, tutoriale şi multe altele.

Lasa un raspuns